20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Heliotropa rūnas
Maģiskie rituāli

31,24

Pievienot grozam


Heliotropa rūnu komplekts: atmodiniet savu vitalitāti un drosmi

Piešķiriet savai garīgajai praksei spēcīgu Heliotropa rūnu komplekta enerģiju. Heliotrops ir pazīstams ar savu dziļo saikni ar vitalitāti, spēku un drosmi, un jau kopš seniem laikiem tas tiek uzskatīts par aizsardzības un atjaunošanās akmeni. Katrai rūnai ir bagātīgi tumši zaļas nokrāsas ar sarkaniem plankumiem, un tā ir spēcīgs dzīvības spēka un izturības simbols, kas ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas atmodināt savu iekšējo karotāju un drosmīgi stāties pretī izaicinājumiem.

Šajā komplektā ir 24 rūnas, kas rūpīgi izgrebtas ar Elder Futhark simboliem, un tukša rūna, kas simbolizē likteņa noslēpumus. Heliotropa piezemējošā enerģija uzlabo intuīciju un veicina neatlaidību, tāpēc šīs rūnas ir ideāli piemērotas gan zīlēšanai, gan personības stiprināšanai.

Neatkarīgi no tā, vai jūs iedziļināties senajā rūnu lasīšanas mākslā vai izmantojat akmeņus meditācijai un nodomu noteikšanai, Heliotropa rūnu komplekts sniedz drosmi un enerģiju, kas dod spēku un aizsargā. Šis komplekts ir arī nozīmīga dāvana tiem, kas dodas transformācijas un sevis izzināšanas ceļojumā.

  • Komplektā ir 25 rūnas, kas ievietotas elegantā samta maisiņā, un instrukcijas.