20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

Gua sha akmens kristāla masāžas akmens
8 (cm)

9,50

Pievienot grozam


Gua Sha ir terapeitiska tradicionālās ķīniešu medicīnas masāžas metode, ko var izmantot, lai tonizētu un nostiprinātu ādu, palielinātu ādas kopšanas efektivitāti un piešķirtu ādai svaigu un starojošu izskatu.

Šī tehnika radās Ming dinastijas laikā (1368-1644), un tās laikā tiek izmantots plakanas malas ādas kopšanas rīks (piemēram, šis!), ar kuru var izdarīt spiedienu un glāstīt vai pārklāt taukainu ādu vienā virzienā. Ķīnieši uzskata, ka tādējādi pa ķermeni tiek izkustināta qi (气) jeb enerģija. Alopātiskās medicīnas terminoloģijā tas nozīmē, ka uzlabojas asins cirkulācija, kas veicina asins un toksīnu sastrēgumu izvadīšanu. Šī kustība nodrošina vairāk asiņu un barības vielu, tādējādi nogurusi āda kļūst veselīgāka un atjaunota.

Šī guaša ir izgatavota, izmantojot rūpīgi izraktu kalnkristālu. Kvarca saimē ir daudz augstfrekvences kristālu, taču kalnkristāla daudzpusīgais spēks ir patiesi unikāls. Tam piemīt spēja attīrīt, pastiprināt un programmēt nodomus. Turiet to savā mājoklī, lai attīrītu un pastiprinātu telpas enerģiju, vai izmantojiet kopā ar citiem kristāliem, lai pastiprinātu to enerģiju.


Lietošanas instrukcija:
Lietošana: Sāciet ar tīru sejas ādu un sagatavojiet to ar sejas eļļu vai serumu. Palieciet instrumentu pret seju un sāciet no pieres. Sāciet no pieres un virzieties uz augšu no uzacīm līdz matu līnijai.

Kopšana:
Pirms un pēc katras lietošanas maigi nomazgājiet ar ziepēm un ūdeni un rūpīgi nosusiniet. Uzglabāt sausā telpā istabas temperatūrā.