20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
PUIKI DOVANA
Eņģeļu auras kvarcs
2 - 3 (cm)

4,60

Pievienot grozam


Ja jums ir garlaicīgi ikdienā un jūtaties noguris, kontakts ar eņģeļu auras kvarcu piepildīs jūsu dvēseli ar prieku un optimismu. Eņģeļu auras kvarcs izstaro augstas vibrācijas enerģiju, tāpēc tas ir ideāls enerģētiskais instruments ikvienam, kas ir iesprūdis garīgajā neziņā.

Eņģeļu auras kvarca akmens, kas pazīstams arī kā vienradzis kristāls, palīdzēs jums izlīdzināt savu garu, lai jūs varētu pilnībā izjust mīlestību pret sevi, pasauli, saviem mīļajiem un dzīvi kopumā.

Eņģeļu auras kvarca akmens ir pazīstams arī ar to, ka atklāj skaistumu jūsu attiecībās ar citiem cilvēkiem. Ikreiz, kad jūsu dzīvē nepieciešams vairāk maģijas, turiet savā kabatā vai rokassomiņā eņģeļu auras kvarcu un vienmēr saskatiet prieku un brīnumu visā, ko darāt. Ja vēlies vēl dziļāku saikni, pamēģini turēt akmeni rokā un meditēt ar tā enerģiju, ļaujot caur sevi plūst tīrai maģijai.

Viens no maģiskākajiem akmeņiem minerālu valstībā, eņģeļu auras kvarcs palīdzēs jums ienest maģiju savā dzīvē. Ar eņģeļu auras kvarcu savā kristālu kolekcijā sagatavojieties pacelties uz eņģeļa spārnu nezemes enerģijas. Ļaujiet tā enerģijai jūs pacelt un atmodināt dvēseli visai pasaules burvībai.