20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Akmens kristāla ģeode XL
Maģiskie kristāli

44,00

Pievienot grozam


Akmens kristāls ir viens no visdaudzpusīgākajiem un spēcīgākajiem kristāliem, kas pazīstams ar savu spēju pastiprināt enerģiju un nodomu. Ģeodes formas dzidrais kvarcs ir vēl spēcīgāks, jo tā dobais iekšpuse ir piepildīta ar kvēlojošiem kristāla punktiem, kas izstaro enerģiju visos virzienos. Šis dabiskais veidojums pastiprina tā jau tā neparasto spēju ienest skaidrību, līdzsvaru un garīgo izaugsmi jūsu telpā.

Dzidrā kvarca ģeodes unikālās enerģētiskās īpašības:
  • Dzidrais kvarcs bieži tiek dēvēts par "dziedniecības meistaru", jo tas spēj pastiprināt citu kristālu enerģiju un uzlabot personīgos nodomus. Ģeodu atvērtā struktūra to vēl vairāk pastiprina, tāpēc tās ir ideāli piemērotas enerģijas palielināšanai telpās vai meditācijas laikā.
  • Skaidrība un koncentrēšanās: kalnu kristāls palīdz kliedēt prāta miglu un veicina koncentrēšanos, tāpēc tas ir ideāls palīgs tiem, kas meklē skaidrību prātā vai risina sarežģītas problēmas. Tā enerģija palīdz pieņemt lēmumus un stiprina mērķa apziņu.
  • Garīgā izaugsme un saikne: dzidrā kvarca ģeodes var uzlabot jūsu garīgo praksi, uzlabojot meditāciju, palielinot saikni ar augstāko apziņu un palīdzot jums izmantot iekšējo gudrību. To starojošā enerģija atver kroņa čakru, veicinot saskaņu ar augstāko "es" un Visumu.

Kā lietot dzidrā kvarca ģeodi:
  • Novietojiet dzidrā kvarca ģeodi kristāla režģa centrā, lai pastiprinātu pārējo akmeņu nodomus un enerģiju un tie varētu efektīvāk darboties kopā.
  • Mājas vai darbavietas uzlabošanas līdzeklis: novietojiet dzidrā kvarca ģeodi mājās vai darbavietā, lai paaugstinātu visas telpas vibrācijas, veicinot skaidrību, koncentrēšanos un pozitīvismu.
  • Meditācijas palīgs: Meditējiet blakus vai kopā ar dzidrā kvarca ģeodi, lai padziļinātu savu praksi, attīrītu prātu un stiprinātu saikni ar iekšējo vadību. Tā ir īpaši efektīva, lai noteiktu nodomus un manifestētu mērķus.

Dzidrā kvarca ģeode ir ideāli piemērota ikvienam, kas vēlas stiprināt savu personīgo spēku, uzlabot prāta skaidrību vai pacelt vides enerģiju. Tā dabiskais skaistums un spēja uzlabot enerģiju padara šo kristālu par nepieciešamu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem praktizētājiem.