20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

PUIKI DOVANA
Rozā kvarca rokassprādze
0,7 (cm)

12,00

Pievienot grozam


Kādreiz tika uzskatīts, ka rožainā kvarca burvīgās, koši rozā nokrāsas radījušas grieķu dievietes Afrodītes asinis, kad viņa neatlaidīgi cīnījās, lai glābtu savu mīļoto Adonisu no greizsirdīgā Āresa slepkavības. Šis kristāls tiek uzskatīts par galveno mīlestības akmeni, lai piesaistītu mīlestību romantisku attiecību veidā, lai iemīlētu sevi vai dziedinātu pagātnes sirdssāpes. Rozā kvarcs uz jūsu plaukstas locītavas būs pastāvīgs atgādinājums, ka ar sevi jārunā laipni un ar mīlestību, jāpieņem sevi un jāatver sirds, lai bez bailēm ielaistu mīlestību.

Rozā kvarca pērlīšu aproce ir spēcīgs instruments, kas palīdzēs jums savienoties ar sava gara pārpilnību un to apzināties, veicinās pārliecības un riska sajūtu, kā arī palīdzēs jums personīgi pāriet no ērtas, bet stagnējošas rutīnas uz lieliskas izaugsmes un vitalitātes periodu. .

Nēsājot rožainā kvarca kristāla aproci, staigājot pa pasauli un atverot acis dzīvīgajai mīlestībai, kas jums ir pieejama, jūs nesīsiet sev līdzi spēcīgu mīlestības enerģiju un atklāsiet, ka spējat piesaistīt savā dzīvē vairāk mīlestības, miera un laimes.

Meditācijas laikā jūs varat viegli ieprogrammēt aproci ar saviem nodomiem, attīrīt jebkādus emocionālos blokus un dziedināt savas sirdssāpes.
  • pērlīšu
  • diametrs: 0,5 (cm).
  • plaukstas apvārsnis: 16 (cm).