20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Pirito aproce "Gausa"
Maģiskie piederumi

15,00

Pievienot grozam


Pirīta aproce ir burvīgs aksesuārs, kas apvieno šī zeltam līdzīgā akmens metālisko skaistumu ar tā slaveno metafizisko labumu. Pirīts ir kristāls, kam ir dziļa saikne ar aizsardzību, enerģiju un bagātību. Nēsājot to kā aproci, jūs varēsiet visur līdzi nēsāt tā spēcinošās īpašības.

Aizsardzības un spēka simbols

Pirits tiek plaši uzskatīts par aizsardzības akmeni, kas rada enerģētisku barjeru, kas pasargā no negatīvas emocionālās un vides ietekmes. Tiek uzskatīts, ka pirīta aproces nēsāšana pasargā tās valkātāju no kaitējuma, vienlaikus vairojot iekšējo spēku un izturību. Tas ir ideāls talismans tiem, kuri vēlas būt stipri, saskaroties ar nelaimēm.

Bagātības manifestācija un piesaiste

Pirīts vienmēr ir bijis saistīts ar labklājību un finansiālu pārpilnību. Pirits uzlabo motivāciju un veicina skaidru lēmumu pieņemšanu. To iecienījuši uzņēmēji, profesionāļi un tie, kas vēlas sasniegt finansiālus mērķus, jo tas iedvesmo rīkoties un būt neatlaidīgiem.

Zemējoša un līdzsvarojoša enerģija

Neskatoties uz to, ka pirīts ir saistīts ar bagātību un ambīcijām, tas ir arī zemējošs akmens. Tas palīdz uzturēt enerģijas līdzsvaru un novērš pārslodzi un izdegšanu. Pirīta aproces nēsāšana var palīdzēt jums saglabāt stabilu, piezemētu domāšanu, vienlaikus koncentrējoties uz savu mērķu sasniegšanu.

  • Pērles diametrs: 0,4 (cm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 17 - 18 cm.