20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Haulīta, rožkristāla un kalnu kristāla rokassprādze
Maģiskie piederumi

18,00

Pievienot grozam


Aproce no haulīta, rozā kvarca un dzidrā kvarca - ideāla miera, mīlestības un prāta skaidrības kombinācija. Šis akmeņu trio apvieno spēcīgas enerģijas, kas palīdz emocionāli dziedināt, nodrošināt mieru un skaidru redzējumu par turpmāko ceļu.

Haulīts ir miera akmens. Tā maigā, baltā virsma ar nomierinošām pelēkām dzīslām palīdz mazināt stresu un trauksmi. Pārnēsājamais haulīts veicina pacietību un apzinīgumu, padarot to par ideālu sabiedroto tiem, kas meklē iekšējo mieru vai vēlas atbrīvoties no ikdienas spiediena.

Rozā kvarcs, beznosacījumu mīlestības akmens, piešķir aprocei maigu, uz sirdi vērstu enerģiju. Tā maigi rozā nokrāsas veicina mīlestību, līdzjūtību un emocionālo dziedināšanu. Neatkarīgi no tā, vai jūs kopjat mīlestību pret sevi vai padziļināt savas attiecības ar citiem, rozā kvarcs atver sirds čakru un veicina labestību, piedošanu un empātiju.

Dzidrais kvarcs pastiprina gan haulīta, gan rozā kvarca enerģiju, padarot to nomierinošās un mīlošās īpašības vēl spēcīgākas. Dzidrais kvarcs arī lieliski palīdz koncentrēties un skaidri saskatīt savus mērķus un sapņus.

Kopā haulīts, rožkristāls un dzidrais kvarcs veido harmonisku aproci, kas līdzsvaro emocionālo labsajūtu un prāta skaidrību. Neatkarīgi no tā, vai meklējat iekšējo mieru, dziedināt pagātnes emocijas vai cenšaties koncentrēties un pozitīvi raudzīties uz dzīvi, šī aproce ir spēcīgs sabiedrotais, lai veicinātu mieru, mīlestību un skaidrību visās dzīves jomās.
  • Pērļu diametrs: 8 (mm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 16 - 17 (cm).