20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
PUIKI DOVANA
Pirito aproce
Maģiskie piederumi

15,00

Pievienot grozam


Pirīts ir akmens, kas pazīstams ar savu spīdīgo, metālisko izskatu un spēcīgajām aizsargājošajām un spēcinošajām īpašībām. Tiek uzskatīts, ka pirīts, nēsājot to kā aproci, veido vairogu pret negatīvu enerģiju, veicinot pārliecības un spēka sajūtu.

Metafiziskās īpašības

Pirītu parasti saista ar izpausmēm, pārpilnību un labklājību. Pirīta aproces nēsāšana palielina motivāciju un gribasspēku, tāpēc tā ir lieliska izvēle tiem, kuri vēlas pārvarēt izaicinājumus, īpaši tos, kas saistīti ar darbu, finansiāliem panākumiem un personīgo izaugsmi. Tiek uzskatīts, ka šī akmens enerģija arī stimulē intelektu un atmiņu, palīdzot jums koncentrēties un saglabāt prātu.

Emocionālās priekšrocības

Papildus enerģētiskajām īpašībām pirīts ir saistīts ar emocionālo labsajūtu. Tas var palīdzēt kliedēt mazvērtības sajūtu, paaugstināt pašcieņu un veicināt izlēmību. Pirīta siltā, piezemējošā enerģija līdzsvaro emocionālo ķermeni, ļaujot vieglāk un drosmīgāk stāties pretī bailēm un satraukumam.

Čakru un zodiaka attiecības

Pirits bieži tiek saistīts ar saules pleksa čakru - enerģijas centru, kas saistīts ar personīgo spēku, pašpārliecinātību un pašdisciplīnu. Tas ir saistīts arī ar astroloģisko zīmi Lauva, kas harmonē ar uguns stihiju, kura stiprina drosmi un līdera īpašības.

Kopumā pirīta aproce ir universāls aksesuārs, kas apvieno skaistumu ar spēcīgām metafiziskām īpašībām un ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas savā dzīvē ienest spēka, aizsardzības un labklājības sajūtu.

  • Pērļu diametrs: 0,7 (cm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 15 - 17 (cm).