20 gadi kopā ar jums! Bezmaksas piegāde no 39 EUR!
< Atpakaļ uz sarakstu

JAUNS
Tīģera acs, lavas un agāta aproce
Maģiskie piederumi

16,00

Pievienot grozam


Lavas, ahāta un tīģera acs aproce: līdzsvars, aizsardzība un spēks vienā

Šī lavas akmens, ahāta un tīģera acs aproce ir pilnīga spēka, emocionālā līdzsvara un pārliecības par sevi sintēze. Katram akmenim piemīt sava unikāla enerģija, veidojot spēcīgu trīsvienību, kas sniedz jums psiholoģisku, fizisku un garīgu atbalstu.

Aproces pamatā ir lavas akmens. Tas radies no neapstrādātas Zemes enerģijas, un tam piemīt zemējošas un stabilizējošas īpašības. Lāvas akmens nēsāšana palīdz jums saglabāt saikni ar savām saknēm, lai cik haotiska būtu dzīve. Tas ir arī porains, tāpēc labi uzsūc ēteriskās eļļas un ikdienas dzīvei piešķir papildu aromterapijas slāni.

Agāts nodrošina emocionālo līdzsvaru un aizsardzību. Zināms ar savu nomierinošo iedarbību, agāts palīdz saglabāt mieru, ja rodas spiediens, izšķīdina spriedzi un sniedz iekšējo mieru. Tā kopjošā enerģija rada vairogu pret negatīvo, lai jūs varētu saglabāt emocionālo stabilitāti un skaidrību sarežģītās situācijās.

Aproci papildina tīģera acs, kas piešķir drosmi un mērķtiecību. Tīģera acs, ko dēvē par "gribas un spēka akmeni", asina jūsu instinktus un dod jums apņēmību rīkoties ar pārliecību. Acs siltais zeltainais mirdzums simbolizē skaidrību un redzējumu, un tas nodrošinās, ka jūs neapstāsieties ceļā uz savu mērķi.

Kopā lavas akmens, ahāts un tīģera acs veido dinamisku aproci, kas ne tikai izskatās satriecoši - tā sniedz jums spēku justies spēcīgam, līdzsvarotam un gatavam visam, ko dzīve jums sagādās. Neatkarīgi no tā, vai meklējat aizsardzību, koncentrēšanos vai iekšējo mieru, šī aproce ir jūsu personīgā enerģijas un stila spēkstacija.

  • Pērļu diametrs: 5 (mm).
  • Plaukstas apkārtmērs: 16 - 18 (cm).